Specializujeme se na zpracování mléka. Vyrábíme termizované smetanové sýry, tvarohové krémy, pomazánkové máslo, pařené sýry a sýrové speciality, tvarohy, máslo, mléko, mascarpone a mozzarellu. V sortimentu pomazánkových a pařených sýrů Jadel zaujímá společnost jedno z předních míst mezi tuzemskými výrobci. U termizovaných sýrů Duko je postavení výjimečné, poněvadž se jedná o klasickou značku Mlékárny Bystřice pod Hostýnem, kterou společnost hodlá nadále rozvíjet. Kromě standardní produkce vyrábí společnost také privátní značky některých tuzemských obchodních řetězců. Mlékárna má zájem na další výrazné profilaci mezi českými mlékárnami jak do sortimentu, tak v prvotřídní péči o výrobky a zákazníka. Naše moderní mlékárna má 120 zaměstnanců a zpracovává cca 34 mil. litrů mléka ročně. V posledních letech expandujeme i na zahraniční trhy. Za naše výrobky jsme získali celou řadu významných ocenění. Prvořadým cílem společnosti jsou kvalitní výrobky a spokojený zákazník.